ImprimareEmail

Retete muraturi - Zacusca de fasole verde

Reteta: Zacusca de fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 5kg fasole verde

=> 1,5 l ulei

=> 20 cepe

=> 3 kg de rosii curatate de coaja

=>sare

Prepararea retetei culinare:

Toci ceapa si o calesti intr-o cratita mare in care ai infierbantat uleiul. Adaugi apoi fasolea rupta ( si bineinteles curatata ) si sare dupa gust, amestecand incontinuu. Cand s-a inmuiat fasolea, pui rosiile taiate felii. Lasi sa dea in doua, trei clocote si dai deoparte. Pui zacusca in borcane de 400 g le capsezi sau le legi cu celofan. Fierbi borcanele la bain-marie timp de o ora. Le lasi pana a doua zi sa se raceasca in vasul in care au fiert.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează