ImprimareEmail

Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba

Reteta: Zarzavat pentru ciorba

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 kg rosii

=> 7 kg ardei grasi sau capia

=> 5 kg morcov

=> marar

=> patrunjel

=> frunze de teline

=> sare

=> 1 plic de conservant

Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti de pete rosiile, apoi le toci marunt. Cureti de cotoare si seminte ardeii si ii tai fideluta, iar morcovul il dai pe razatoarea cu ochiuri mari.
  • Amesteci apoi toate legumele cu verdeata tocata marunt si pui o lingura de sare pentru fiecare kilogram de zarzavat si plicul de conservant. Dupa ce le-ai amestecat foarte bine si sarea s-a mai dizolvat, torni zarzavatul in bidoane de 5 kg sau in borcane mai mici.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează