ImprimareEmail

Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba

Reteta: Zarzavat pentru ciorba

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 kg rosii

=> 7 kg ardei grasi sau  capia

=> 5 kg morcov

=> marar

=> frunze de telina

=> sare

=> 1 plic de conservant

=>patrunjel

Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti de pete rosiile, apoi le toci marunt. Cureti de cotoare si seminte ardeii si ii tai fideluta, iar morcovul il dai pe razatoare cu ochiuri mari. Amesteci apoi toate legumele cu verdeata tocata marunt si pui o lingura de sare pentru fiecare kilogram de zarzavat si plicul de conservant. Dupa ce le-ai amestecat foarte bine si sarea s-a mai dizolvat, torni zarzavatul in bidoane de 5 kg sau in borcane mai mici.
Notite:
Pentru ca zarzavatul sa tina pana in primavara, se foloseste sare grunjoasa pe care o cernem bine inainte.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează