ImprimareEmail

Retete paste - Paste cu pesmet

Reteta: Paste cu pesmet

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 punga de paste fara ou

=> 200-300 g pesmet

=> 5 linguri zahar

=> ulei pentru prajit

=> pesmet

=> 1 varf de cutit de sare

=> 1 varf de lingurita de scortisoara

 

Prepararea retetei culinare:

  • Pui pastele la fiert in apa cu sare si le fierbi aproximativ 15-20 de minute, caci pastele fara ou, din grau dur, fierb mai greu. Cat timp fierb pastele, intr-o tigaie calesti pesmetul in ulei, pana devine rumen, apoi adaugi zaharul, scortisoara si stingi focul. Scurgi pastele de apa in care au fiert, le clatesti cu apa rece, le scurgi din nou si le torni in tigaie peste pesmetul cu zahar din tigaie. In functie de gust, le poti consuma si cu nuca fin macinata.
Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează