ImprimareEmail

Retete paste - Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

Reteta: Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 g spaghete

=> 1 ceapa mica

=> putin ulei

=> 2 rosii

=> 3 linguri pasta de tomate

=> 2 frunzulite busuioc

=> 2 linguri maioneza

 

Prepararea retetei culinare:

  • Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu putina sare, iar cand clocoteste adaugi spaghetele. Cat timp fierb spaghetele, prepari sosul: intr-o cratita calesti in putin ulei ceapa si rosiile taiate marunt, dupa aceea adaugi putina sare, busuioc, pasta de tomate si 1/2 ceasca de apa calda. Lasi sosul sa fiarba pe foc mic 5-10 minute, avand grija sa amesteci mereu. Dupa ce spaghetele sunt fierte, le scurgi, torni peste ele sosul si amesteci. Pui cate o lingura de maioneza peste spaghete in fiecare farfurie si le aduci la masa.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează