ImprimareEmail

Retete sarbatori - Lebar

Reteta: Lebar

Ingredientele retetei culinare:

=> ficat de porc;

=> carne de porc grasa si slanina in cantitati egale;

=> intestine groase de porc;

=> sare, piper dupa gust;

 

 

 



 

Prepararea retetei culinare:

Speli ficatul si carnea si le pui la fiert in apa rece, la foc potrivit. Dupa ce au fiert, le scoti, le lasi sa se racoreasca ai abia apoi le dai de doua ori prin masina de tocat. Pui amestecul rezultat intr-un castron, adaugi slanina taiata cubulete, sarea, piperul si doua linguri din zeama in care au fiert si omogenizezi. Separat, speli bine intestinele, le freci cu malai si cu sare si le lasi in apa rece cu otet cateva ore. Le scurgi bine de apa si le umpli cu pasta de ficat. Legi intestinele la capete, le intepi cu acul in cateva locuri si le pui la fiert, la foc mic, timp de 40 de minute. Le lasi sa se raceasca in apa in care au fiert, apoi pastrezi lebarul la rece.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează