ImprimareEmail

Retete sarbatori - Caltabosi cu zeama

Reteta: Caltabosi cu zeama

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de porc;

=> 150 g orez ;

=> 2 morcovi;

=> 1 pastarnac;

=> 3-4 cepe;

=> 2 intestine groase de porc;

=> 2-3 linguri suc de rosii sau bulion;

=> piper;

=> sare;

 

 

Prepararea retetei culinare:

Dai carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa, apoi adaugi orezul, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie umpli intestinul gros, pe care il pui la fiert intr-o oala impreuna cu zarzavatul intreg. Cand incepe sa fiarba, intepi intestinul cu acul ca sa nu plesneasca si adaugi sucul de rosii sau bulionul. Dupa fierbere, scoti zarzavatul si il folosesti pentru pregatirea altui fel de mancare.

 
Notite:

Caltabosii cu zeama sunt buni cu covrigi si cu tuica.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează