ImprimareEmail

Retete sarbatori - Carnati fierti in vin

Reteta: Carnati fierti in vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carnati;

=> 1 ceasca ulei;

=> 1 ceasca vin alb;

=> 2 cepe;

=> 1 ardei iute;

=> 1 crenguta cimbru;

=> zeama de lamaie;

=> sare si piper dupa gust;




Prepararea retetei culinare:

Tai carnatii in bucati mai mici si ii prajesti usor in ulei incins. Tai ceapa marunt si o calesti in uleiul ramas. Peste ea pui ardeiul tocat, vinul, sarea si piperul si le lasi sa dea in cateva clocote. Adaugi carnatii, cimbrul si zeama de lamaie si lasi sa fiarba pana cand acestia sunt bine patrunsi. Daca este nevoie, mai adaugi putina apa.
 
Notite:

Poti servi carnatii calzi, cu tot cu sos, sau reci, fara sos, taiati felioare, la aperitiv.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează