ImprimareEmail

Retete sarbatori - Ciorba de pasare cu taietei

Reteta: Ciorba de pasare cu taietei

Ingredientele retetei culinare:

=> aripile;

=> gatul;

=> cosul pieptului si spatele puiului;

=> 1/2 l bors;

=> 2-3 cepe;

=> sare

=> 2 ardei;

=> 2-3 morcovi;

=> 1 telina;

=> 1 radacina patrunjel;

=> 3 rosii sau 2 linguri bulion;

=> 1 ou;

=> faina cat cuprinde;

=> 1 legatura leustean.

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Din ou, sare si faina framanti aluatul pentru taietei. Pregatesti taieteii, apoi ii lasi sa se usuce. Pui bucatile de pasare la fiert. Intre timp cureti zarzavatul, il tai marunt sau il dai pe razatoarea mare. Il adaugi in oala sa fiarba impreuna cu carnea. Tai rosiile bucati mici si le adaugi in ciorba atunci cand aceasta este aproape gata. Apoi torni borsul si potrivesti de sare. Adaugi taieteii, mai lasi sa fiarba putin, pui leusteanul tocat, lasi ciorba sa mai dea un clocot si gata.
 
Notite:

Este o ciorba potrivita dupa mesele bogate in preparate de porc.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează