ImprimareEmail

Retete sarbatori - Ciorba haiduceasca

Reteta: Ciorba haiduceasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg carne de porc;

=> 1 ceapa;

=> 5 linguri faina;

=> 100 ml ulei;

=> 1/2 l zeama de varza murata ( moare );

=> 200 g  smantana;

=> sare si piper;

=> boia de ardei.

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Tai ceapa julien si o calesti in putin ulei. Carnea taiata cubulete o pui peste ceapa si o calesti pana se albeste. Adaugi sare, piper si boia dupa gust, amesteci si torni peste ele 2-3 l de apa, apoi lasi oala la foc mic pana fierbe carnea. Din 5 linguri de ulei si 5 linguri de faina faci un rantas alb, pe care il stingi cu zeama de varza si-l adaugi in ciorba. Lasi sa mai dea un clocot, apoi iei oala de pe foc. servesti ciorba cu smantana.
 
Notite:

Ca muratura se potriveste foarte bine varza acra din butoi.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează