ImprimareEmail

Retete sarbatori - Pestisori din porc

Reteta: Pestisori din porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 muschiuleti mai lungi de porc

       - aprox. 1,5 kg

       - pastrati in grasimea care ii inveleste;

=> 1/2 kg compozitie de carnati;

=> 1 lingura ulei;

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Cu ajutorul unei linguri din lemn ( mai exact cu coada ei ) faci o gaura pe lungimea muschiuletilor, apoi ii umpli cu o compozitie de carnati. Ii lasi la rece si ii pastrezi in frigider sau in congelator. cand doresti sa mananci ii scoti cu cateva ore inainte, ii asezi intr-o tava unsa foarte putin cu ulei si ii dai la cuptor. Prin caldura untura cu care sunt impachetati se topeste, iar ei se rumenesc frumos.
 
Notite:

Ii servesti reci, ca aperitiv, dar sunt buni si calzi cu acritura, mustar sau ketchup.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează