ImprimareEmail

Retete sarbatori - Piftie de porc cu sorici

Reteta: Piftie de porc cu sorici

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 picioare de porc;

=> 2 urechi de porc;

=> sorici;

=> 2 capatani de usturoi;

=> 5 cepe;

=> 3 morcovi.

=> sare dupa gust;

=> 5 l de apa.

 

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti bine picioarele si urechile de porc, le oparasti cu apa clocotita, apoi le speli cu apa rece. Le pui pe foc intr-o oala impreuna cu soriciul si le lasi sa fiarba in clocote mici pana se desprinde carnea de pe oase, iar lichidul devine lipicios. Iei de pe foc, scoti carnea, iar zeama o strecori. Dupa ce s-a racorit zeama, adaugi usturoiul pisat. Desprinzi carnea de pe oase si o asezi in castronele, apoi o acoperi cu zeama. Dai piftia la rece sa se inchege.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează