ImprimareEmail

Retete sarbatori - Tochitura dobrogeana

Reteta: Tochitura dobrogeana

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g pulpa de porc;

=> 200 g rinichi;

=> 1 ceapa mare;

=> 1-2 rosii;

=> 1 salata verde;

=> ulei; 

=> 200 g telemea de oaie;

=> 100 ml otet;

=> usturoi;

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Lasi rinichii o ora in apa rece, in care ai pus o lingura de otet, dupa care ii tai cubulete. Tai si carnea la fel, dupa care inabusi bucatile in ulei si putina apa. Toci ceapa si usturoiul si le adaugi peste carne. Lasi sa fiarba la foc potrivit circa 1 ora. Cand servesti, asezi eventual foi de salata pe marginea farfuriei, in mijloc tochitura, iar deasupra presari telemeaua rasa si decorezi cu felii de rosii. Bineinteles, nu va lipsi mamaliguta.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează