ImprimareEmail

Retete sarbatori - Tochitura moldoveneasca

Reteta: Tochitura moldoveneasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g carne de porc;

=> 300 g carnati de porc afumati;

=> 200 g ficat de porc;

=> 100 g costita afumata;

=> 200 g cas de oi proaspat;

=> 15 g usturoi;

=> sare;

 

 

 

 

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Tai costita fasii subtiri si o prajesti. Adaugi carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite. Potrivesti de sare si adaugi usturoiul pisat. Cad servesti, presari cas de oaie dat pe razatoare. O poti servi cu mamaliguta calda si cu muraturi.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează