ImprimareEmail

Retete peste - Cartofi cu peste si gogosari la cuptor

Reteta: Cartofi cu peste si gogosari la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg cartofi

=> 2 gogosari

=> 1 ceapa

=> 1 macrou potrivit ca marime

=> sare, piper

=> 3-4 linguri ulei

 


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti cartofii de coaja, ii speli si ii tai feliute, apoi ii sarezi si ii piperezi. Macroul il cureti si il tai bucatele. Tai ceapa pestisori si o calesti in putin ulei, iar gogosarii ii tai felii subtiri. Intr-o tava, pui alternativ straturi din cartofi, ceapa calita, gogosari si cateva bucatele de peste, impreuna cu  putin ulei. Dai tava la cuptor, la foc mic, pentru 20-30 minute.
Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează