ImprimareEmail

Retete peste - Chiftelute de peste

Reteta: chiftelute de peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g peste fiert

=> 2 chifle

=> 2 linguri de branza rasa

=> sare, piper

=> 2 linguri de faina

=> 100 g untura sau ulei

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Chiftelutele se pot face din orice rest de peste fiert, ca morun, pastruga, salau etc. Se scot cu grija oasele si pielea, si se toaca marunt pestele. Se adauga chiflele inmuiate in apa si stoarse bine, ouale, branza rasa, sarea, piperul. Se amesteca totul. Se fac chiftelute rotunde, care se dau prin faina si se prajesc in untura sau ulei fierbinte. Se servesc cu sos de rosii.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează