ImprimareEmail

Retete peste - Crap cu ciuperci

Reteta: Crap cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap de 1 kg

=> 500 g ciuperci

=> 3-4 linguri ulei + ulei pentru calit

=>  3-4 linguri otet

=> zeama de la o lamaie

=> sare, piper

=> verdeata

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti pestele de solzi, il speli, ii tai capul si coada, il presari cu sare, il lasi o ora sa se odihneasca, apoi il pui la fiert. Cureti si speli ciupercile, le toci marunt si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei incins. Separat, prepari un sos din ulei, otet, zeama de lamaie, sare si piper, la care adaugi, dupa gust, putina zeama in care a fiert crapul. Asezi crapul pe un platou, torni sosul, in jurul lui asezi ciupercile si presari verdeata tocata marunt.
Notite:
PREGATIRE: 1 ora si 40 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează