ImprimareEmail

Retete peste - Crap la cuptor cu legume si bacon

Reteta: Crap la cuptor cu legume si bacon

Ingredientele retetei culinare:

=>  1 crap de 1 kg

=> 2 morcovi

=> 3-4 rosii

=> 2 cepe potrivite

=> bacon feliat (cam 20 de felii)

=> 100 ml ulei de masline

=> 1 pahar vin alb

=> 1 pahar otet facultativ

=> sare, piper, sos de soia (faculativ)


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti pestele de intestine, de urechi si solzi. Il speli cu apa rece si-l lasi la scurs.
  • Intr-o tava (in care va incapea pestele intreg) pui putin ulei de masline si ungi cu el tot interiorul tavii.
  • Asezi un strat de bacon feliat, rondele de ceapa, morcovi taiati in forma de scarita, apoi pui pestele intreg, condimentat cu sare si piper. Deasupra pestelui asezi felii de bacon, pracic imbraci pestele cu aceste felii. Adaugi rosiile taiate cuburi, cateva rondele de ceapa si morcov. Pui si uleiul de masline care ti-a ramas, vinul si atetul (facultativ). Dai la cuptor si tii aproximativ 45 de minute. Pe un platou asezi frunze de salata, apoi pestele intreg cu legumele din tava si stropesti cu sosul de soia. Cine doreste poate prepara si garnitura de ciuperci sotate in ulei de masline sau copate pe gratar.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează