ImprimareEmail

Retete peste - Crap umplut

Reteta: Crap umplut

Ingredientele retetei culinare:

=> un crap de 2-3 kg

=> 3-4 cepe

=> ciuperci

=> marar

=> ardei gras

=> sare si piper

=> o ceasca de orez

=> 2-3 linguri de smantana

=> rosii

=> ulei

=> vin alb

=> suc de lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Avem nevoie de un crap de 2-3 kg pe care-i curatarn si-i spalam, ii stergem bine inauntru. Pregatim umplutura din 3-4 cepe taiate soizi si calite, care se amesteca cu ciuperci taiate marunt, marar si o ceasca de orez fiert. Se adauga 2-3 linguri de smantana, se umple pestele si se coase. In tava pe care o vom folosi se face un pat din ciuperci, felii de rosii, ceapa taiata soizi si ardei gras. Pestele se aseaza peste acest pat si deasupra lui se toarna un sos facut din putin ulei, vin alb, suc de lamaie, sare si piper. Se pune la cuptor.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează