ImprimareEmail

Retete peste - Gratar de crap cu sos de legume

Reteta: Gratar de crap cu sos de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g file de crap

=> 3 morcovi

=> 300 g dovleac

=> 100 g margarina

=> 4 linguri ulei

=> 1 lingura zahar

=> 1 lingurita coriandru

=> 1 lamaie

=> 1 legatura marar

=> sare, piper


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti morcovii si dovleacul, le dai pe razatoarea mica si le calesti in margarina topita. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi 500 ml apa, zaharul si coriandrul si lasi sa fiarba pe foc mic, 30 de minute. In acest timp speli pestele, il tai bucati pe care le ungi cu uleiul amestecat cu zeama de la 1/2 lamaie, le presari cu sare si piper si le frigi pe gratarul incins.
  • Dupa ce au fiert morcovul si dovleacul, pasezi totul, adaugi zeama de la jumatatea de lamaie ramasa, jumatate de legatura de marar tocat, potrivesti de sare si piper si mai dai sosul obtinut intr-un clocot. Aduci pestele cu garnitura de cartofi copti si sos peste care ai presarat marar tocat.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează