ImprimareEmail

Retete peste - Hamsii in sos picant de legume

Reteta: Hamsii in sos picant de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 g hamsii

=> 1 ardei gras verde

=> 1-2 cepe mijlocii

=> 1-2 morcovi

=> 4-5 rosii

=> ulei, sare, piper boabe

=> 1-2 foi dafin, boia dulce de ardei

=> 1 lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti hamsiile, le speli, le usuci, le treci prin faina si le prajesti in baie de ulei. Separat, in 2-3 linguri de ulei, calesti ceapa taiata julien, morcovii rondele, ardeiul fasii scurte, cu boabele de piper si foile de dafin, sare. Adaugi rosiile taiate felii si potrivesti dupa gust de sare si boia. Dupa 5 minute, cand rosiile au fiert, adaugi hamsiile si mai lasi sa inabuse cateva minute. La servit presari marar verde tocat si pentru cine doreste zeama de lamaie.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează