ImprimareEmail

Retete peste - Macrou umplut cu verdeata, la gratar

Reteta: Macrou umplut cu verdeata, la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 macrouri

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 3 linguri cimbru uscat

=> 100 ml ulei

=> 4 foi dafin

=> sare, piper



Prepararea retetei culinare:

  • Cure-ti macroul, il speli,ilpresari cu sare si-l lasi sa se scurga. Speli lamaia cu apa fierbinte, apoi o storci. Tai marunt patrunjelul, il amesteci cu cimbrul, uleiul, zeama de lamaie si pui sare si piper dupa gust. Umpli macrourile cu sosul de verdeata si le ungi cu acelasi sos. Asezi pestii pe gratarul incins, pui peste fiecare cate o foaie de dafin si ii frigi 15 minute. De fiecare data cand intorci pestii, ii ungi cu amestecul de verdeata si ulei.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează