ImprimareEmail

Retete peste - Pastrav in aspic

Reteta: Pastrav in aspic

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pastrav

=> 3 morcovi

=> 3 radacini de patrunjel

=> 1 telina mica

=> 1 ceapa

=> 200 g ciuperci albe

=> 2 foi de gelatina

=> 1 lingura condiment Biovegetal

Prepararea retetei culinare:

  • Se curata zarzavatul si se pune la fiert ca pentru supa. Se adauga ciupercile spalate si curatate. Dupa 25-30 minute de fiert, se strecoara supa, se toarna intr-o cratita larga si se asaza cu grija pestele (ca la rasol). Se lasa sa fiarba la foc mic, clipocit, 12-15 minute. Pestele trebuie sa fie acoperit cu supa. Se lasa sa se racoreasca putin, se scoate cu grija pestele si se asaza pe un platou cu marginile ridicate.
  • In supa calda, strecurata, se dizolva gelatina inmuiata in prealabil in apa calda si se toarna repede peste peste. Se orneaza cu ciuperci, felioare de morcov fierte si de lamaie si se pune la frigider, pana se incheaga aspicul.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează