ImprimareEmail

Retete peste - Peste cu ardei si cascaval

Reteta: Peste cu ardei si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 ceapa

=> 2 catei de usturoi

=> 2 ardei capia

=> 1 lingura de unt

=>marar

=> 200 g cascaval

=> 2 rosii decojite

=> 250 g peste cod file

=> 250 ml vin alb

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Calesti ceapa cu usturoiul intr-o tigaie cu unt, pui ardeiul taiat rondele, pestele taiat bucati si rosiile taiate marunt. Dupa prajire stingi cu vinul si lasi sa fiarba pana scade zeama. Pui intr-un bol de yena, decorezi cu marar si cascaval razuit si dai la cuptor 10 minute. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.
Notite:
PRET: 11 LEI - 2 portii
PREGATIRE: 40 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează