ImprimareEmail

Retete peste - Peste cu legume si sos de vin

Reteta: Peste cu legume si sos de vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g peste proaspat

=> 1 dovlecel

=> 1 ardei gras rosu

=> 1 telina

=> 200 ml vin alb

=> 50 g unt

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 200 ml suc de rosii

=> 200 ml supa de legume

=> 50 ml ulei

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Rumenesti ceapa tocata in unt amestecat cu ulei, adaugi legumele curatate si taiate cuburi si le calesti impreuna 2 minute. Adaugi apoi vinul, supa de legume si sucul de rosii. Condimentezi cu piper si sare, dupa gust. Separat, cureti pestele, il speli si il tai in bucati. Sarezi, dupa gust, si il prajesti in putin ulei incins 20 minute, pana cand se rumeneste bine. Pui bucatile de peste in cratita cu legume si il bagi la cuptor 10 minute, ca sa scada sosul.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează