ImprimareEmail

Retete peste - Peste cu sos de ceapa

Reteta: Peste cu sos de ceapa

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg peste

=> 2 ardei iuti

=> 2 foi dafin

=> 1 kg ceapa

=> 1 kg rosii

=> 3 catei usturoi

=> oregano

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti si speli pestele, dupe care il prajesti. Separat faci un sos de ceapa asa: tai fideluta 1 kg ceapa pe care o prajesti in ulei impreuna cu ardeii, usturoiul, oregano, sare, piper si la sfarsit rosiile taiate. Lasi sa fiarba 15 minute. Intr-o tava pui sosul si pestele prajit si dai la cuptor pentru 20 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează