ImprimareEmail

Retete peste - Peste de Mosnita

Reteta: Peste ca la Mosnita

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg peste proaspat marunt

=> 100g malai

=> sare

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se curata pestele, se taie in doua pe sira spinarii, se pune sare dupa gust, apoi se tavaleste in malai fiecare bucatica in parte, dar numai in momentul in care se pune la prajit. Se pune tigaia cu ulei la foc potrivit.
Notite:
Focul trebuie potrivit, sa nu arda pestele fortat.
Pestele trebuie rumenit bine sa devina crocant.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează