ImprimareEmail

Retete peste - Peste pane

Reteta: Peste pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 peste

=> delikat si piper

=> un ou

=> o jumatate pahar sifon

=> 3-4 linguri faina

=> un varf lingurita delikat

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se taie pestele in felii groase de circa 1 cm si se presara cu delikat si piper. Se tavalesc feliile prin faina apoi printr-un amestec format dintr-un ou, o jumatate pahar sifon, 3-4 linguri faina si un varf lingurita delikat. Bucatile de peste se prajesc la foc mic pentru a se patrunde bine.
  • Se servesc cu cartofi rotunzi fierti, tavaliti prin patrunjel tocat si mujdei de usturoi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează