ImprimareEmail

Retete peste - Rulada de macrou

Reteta: Rulada de macrou

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg macrou

=> 2 morcovi

=> 2 gogosari in otet

=> 100 g masline

=> 1 ceapa

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 200 ml vin alb

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti morcovii si ceapa, dai morcovii pe razatoare, tai ceapa marunt. Scoti samburii maslinelor, le tai marunt si le amesteci cu legumele si patrunjelul tocat. Tai fideluta si gogosarii din otet. Cureti macroul de aripioare, cap si coada si desfaci fiecare peste ca pe o foaie cu ajutorul unui cutit. Presari fiecare bucata de macrou cu sare si piper dupe gust, pui o lingura din amestecul de legume cu masline, adaugi gogosari, rulezi si prinzi cu ata curata de bumbac. Dupe ce ai pregatit toate ruladele, le asezi intr-o cratita in care ai turnat vinul si ape cat sa le cuprinda pe jumatate.
  • Lasi sa fiarba 15 minute, apoi le lasi sa se scurga si le dai la frigider pentru o ora. Le tai felii si le asezi pe un platou.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează