ImprimareEmail

Retete peste - Salata cu peste afumat

Reteta: Salata cu peste afumat

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 g peste afumat

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 20 g zahar

=> 2 mere

=> 1 castravete murat

=> 50 ml ulei

=> 30 ml otet

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Asezi intr-un castron pestele afumat, adaugi morcovul si telina rase, ceapa taiata pestisori, castravetele taiat felii subtiri si merele curatate si taiate cuburi. Separat faci un sos din ulei, otet, zahar, sare si piper, pe care il adaugi peste compozitia din castron. Amesteci bine si servesti dupe cateva ore. Este o salata gustoase si hranitoare, care iti este la indemana.
Notite:
PRET: 10 LEI - 5 portii
PREGATIRE: 25 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează