ImprimareEmail

Retete peste - Salau pane cu sos de mustar

Reteta: Salau pane cu sos de mustar

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 salau proaspat

=>  sare

=> 2 oua

=> faina

=> apa

Pentru sos:

=> 2-3 linguri de maioneza

=> 1 lingura de mustar cu hrean

=> 1 lingura iaurt gras

=> 1 lingurita usturoi granulat sau mujdei

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti salaul proaspat, il speli, il presari cu sare si il lasi la rece 12 ore. Apoi il cureti de piele si il tai cubulete de marimea dorita. Faci un aluat ca de clatite din ou, faina si apa. Incingi foarte bine uleiul in tigaie (ulei mult, ca pentru cartofii prajiti). Treci fiecare bucata de peste prin aluat si le prajesti pe toate in ulei incins, fara a le lasa sa se rumeneasca prea mult. Salaul are carnea fina si e pacat sa ia gust de prajit!
  • Pregatesti apoi sosul: amesteci 2-3 linguri de maioneza cu 1 lingura de mustar cu hrean, 1 lingura iaurt gras, 1 lingurita usturoi granulat sau mujdei. Torni putin sos peste bucatile de peste si presari patrunjel tocat.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează