ImprimareEmail

Retete peste - Scrumbii marinate cu ceapa

Reteta: Scrumbii marinate cu ceapa

Ingredientele retetei culinare:

=> scrumbii

=> ceapa (greutatea jumatate din greutatea pestelui)

=> ZEAMA: 3/4 apa, 1/4 otet

=> o lingura ulei

=> sare dupa gust

=> piper (5-6 boabe la un borcan mic)

=> 1-2 foi de dafin

Prepararea retetei culinare:

  • Se curata scrumbiile si se spala. Daca sunt prea sarate, se tin 1-2 ore in apa. Se ia o cantitate de ceapa de o data si jumatate greutatea pestelui (1,5kg ceapa la 1 kg peste). Se face zeama (dar fara sare) exact ca la reteta de peste prajit marinat. Se pune in borcane un rand de peste, un rand de ceapa, alternativ. Deasupra se toarna zeama rece si se leaga borcanul. Dupa 7-10 zile se poate consuma.
Notite:
Se pune in borcane mici pentru a se consuma la o masa.

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează