ImprimareEmail

Retete de post - Ardei umpluti de post

Reteta: Ardei umpluti de post

Ingredientele retetei culinare:

=> 1-2 cepe potrivite

=> 1 morcov mare

=> 100ml ulei

=> 1 cutie 250 g ciuperci

=> 1 cana orez

=> sare si piper

=> patrunjel

=> marar

=> bulion

 

Prepararea retetei culinare:

  • Una sau doua cepe potrivite de mari si un morcov mare se rad si se calesc in 100ml ulei. Peste ele se adauga o cutie de 250g ciuperci taiate si se continua calirea. Se pune si o cana de orez si se tine pe foc pana cand se inmoaie. Se pune sare, piper, patrunjel, marar. Se umplu ardeii grasi cu aceasta compozitie, se prajesc putin in tigaie si apoi se asaza intr-o cratita unde se toarna si bulion amestecat cu apa. Se presara verdeata si se tine la cuptor circa 1/2 ora, la foc potrivit.
Notite:

Se pot consuma si reci.

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează