ImprimareEmail

Retete de post - Fidea cu cartofi si ceapa

Reteta: Fidea cu cartofi si ceapa

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 plicuri de fidea

=>  cartofi

=> 1 ceapa mica

=> ulei

=> 1 lingura de boia dulce

Prepararea retetei culinare:

  • Pui fideaua intr-un castron cu apa fiarta si o lasi deoparte 5 minute. Separat, cureti cartofii si ii pui la fiert. Cand fideaua este gata, o treci printr-un jet de apa rece si o dai deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt, apoi o prajesti in ulei, iar la sfarsit adaugi boiaua si torni ceapa peste fidea. Scurgi cartofii de apa in care au fiert, ii amesteci cu fideaua, le pui pe toate intr-o tigaie cu ulei incins si le mai calesti 5 minute. Le aduci la masa alaturi de muraturi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează