ImprimareEmail

Retete de post - Ghiveci de sezon cu orez si paste

Reteta: Ghiveci de sezon cu orez si paste

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 patrunjel

=> 1 telina mica

=> 1-2 cepe

=> 2 ardei (gogosari)

=> cateva pastai si boabe de fasole

=> cateva paste de post

=> 1-2 rosii sau 1 pahar de bulion

=> 1 gulie

=> 1 dovlecel

=> 1 vanata

=> 3-4 cartofi

=> 2 linguri de orez

=> frunze de patrunjel

Prepararea retetei culinare:

  • Speli foarte bine legumele si zarzavatul si le tai cubulete sau rondele. Calesti putin ceapa si radacinoasele si le lasi sa dea cateva clocote intr-un pic de apa. Adaugi restul ingredientelor (gulia, dovlecelul, fasolea, vanata, ardeii, cartofii), maruntite, asa cum iti place, si apa, bineinteles, pe masura ce aceasta scade in timpul fierberii. Mai spre sfarsit, adaugi si fainoasele (pastele si orezul), bulionul, sarea, piperul. Cand toate sunt bine fierte, adaugi patrunjelul tocat marunt si iei vasul de pe foc.
Notite:

Acest ghiveci e simplu de preparat, nepretentios si foarte gustos.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează