ImprimareEmail

Retete de post - Placinta dunareana cu mere

Reteta: Placinta dunareana cu mere

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg mere (curatate de coaja, rase)

=> 1 cana zahar

=> foi de placinta

=> margarina

=> 2 pachete zahar vanilat

=> esenta de vanilie

=> 1 lingurita de scortisoara

 

Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci merele razuite (presate de sucul pe care si-l lasa) cu zaharul vanilat si scortisoara. Ungi cu margarina tava aragazului. Asezi 2 foi de placinta, le ungi cu margarina topita, pui alte foi, torni o parte de umplutura, apoi asezi alte foi unse cu margarina calduta, pui si restul de umplutura. Mai pui 2 foi deasupra, ungi bine cu margarina calduta, presari putin zahar tos si dai la cuptor. Dupa ce scoti tava, o acoperi cu un prosop curat. O tai patrate sau romburi si o presari cu zahar pudra. Amesteci merele razuite ( presate de sucul pe care si-l lasa ) cu zaharul vanilat si scortisoara.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează