ImprimareEmail

Retete de post - Spaghete cu rosii

Reteta: Spaghete cu rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 linguri ulei de masline

=> 2 cepe

=> 1 conserva de rosii in bulion

=> 200 g spaghete

=> sare, piper

=> 7-8 frunze de busuioc

=> cascaval de post

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai ceapa marunt si o calesti in uleiul de masline, dar foarte putin. Scoti rosiile din bulion, le mixezi (sau le tai foarte marunt) si, impreuna cu zeama din conserva, le adaugi peste ceapa. Lasi sa fiarba la foc potrivit 15 minute si amesteci continuu, pana se inmoaie ceapa. Adaugi apoi sare, foarte putin piper si frunzulite de busuioc. Separat, fierbi spaghetele, sa fie gata in acelasi timp. Nu fierbi spaghetele foarte mult, iar cand sunt gata, le scurgi si le treci pe sub un jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. Pui spaghetele peste sos, le amesteci si le servesti calde. Deasupra, razi cascaval de post. La masa, aduci si ulei de masline, pe care il poti adauga deasupra.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează