ImprimareEmail

Retete de post - Surpriza de dovleac cu stafide

Reteta: Surpriza de dovleac cu stafide

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg dovleac

=> 1 portocala

=> 2 mere

=> 200 g stafide

=> 2-3 linguri rom

=> 5-6 linguri zahar

=> 1 plic zahar vanilat

=> 1/2 lingurita scortisoara pisata

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti stafidele, le speli si le stropesti cu rom. Cureti dovleacul de seminte, il intepi cu furculita din loc in loc si presari in interior 3-4 linguri de zahar si scortisoara. Il pui intr-o tava rotunda, potrivit de mare, tapetata cu hartie de cuptor si-l dai la copt. Intre timp, amesteci intr-un castron portocala, merele curatate de coaja si taiate cubulete, restul de zahar, zaharul vanilat si stafidele inmuiate in rom. Rastorni aceasta compozitie in interiorul dovleacului cand acesta e aproape copt si mai lasi la cuptor 10 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează