ImprimareEmail

Retete de post - Varza de Bruxelles in aluat de clatite

Reteta: Varza de Bruxelles in aluat de clatite

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g varza Bruxelles

=> 2 linguri faina

=> sare

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Fierbi varza 10-15 minute in apa cu putina sare, apoi o scurgi de apa. Pregatesti din faina, sare si apa, un aluat ca de clatite, dar mai gros, de consistenta smantanii. Dai fiecare verzisoara prin acest aluat si o prajesti in ulei incins. Sunt foarte bune langa spaghete, pilaf sau piure de cartofi. Daca nu tii post, poti sa pui doua-trei linguri de smantana peste verzisoarele calde.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează