ImprimareEmail

Retete prajituri - Branzoaice

Reteta: Branzoaice

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 litru apa calduta

=> 3 oua intregi

=> drojdie cat o nuca

=> coaja de lamaie

=> 2 lingurite zahar la drojdie

=> faina cat cuprinde

=> 1 lingura de lemn (cu varf) de untura

 

Prepararea retetei culinare:

  • Le amesteci pe toate si faci o coca potrivit de tare. Pentru umplutura iti trebuie: 4 oua, 400 g branza rasa. Pui jumatate de coca intr-o tava si apoi vei pune compozitia cu branza si oua. Vei adauga si restul de coca si portionezi branzoaicele. Le presari cu branza razuita si le dai la cuptor.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează