ImprimareEmail

Retete prajituri - Budinca de banane

Reteta: Budinca de banane

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 cani (250 g) paine veche de o zi
taiata cuburi mici

=> 1/4 mairgarina topita

=> 3 oua

=> 2 cani lapte

=> 1/2 lingurita sare

=> 1 cana banane taiate felii

=> 1/2 cana zahar

=> 2 lingurite esenta de vanilie

=> 1/2 lingurite scortisoara macinata

=> 1/2 lingurita nucsoara macinata

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Pui bucatele de paine intr-un vas uns cu margarina. Intr-un castron de marime medie, bati usor ouale, adaugi laptele, zaharul, esenta de vanilie, scortisoara, nucsoara si sare.

  • Amesteci bananele cu aceasta compozitie. Pui deasupra cuburile de paine si amesteci pentru a se incorpora. Coci la cuptor in vas, neacoperit, la temperatura ridicata, timp de 40 de minute, pana cand varful de cutit introdus in miijloc va iesi curat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează