ImprimareEmail

Retete prajituri - Budinca de dovleac

Reteta: Budinca de dovleac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg dovleac

=> 4 oua

=> 100 g zahar

=> 2 linguri pesmet sau gris

=> scortisoara

=> 1 plic praf de copt

 


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti dovleacul si il razi. Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi pesmetul sau grisul, scortisoara dupa gust, praful de copt, apoi dovleacul ras. Bati spuma albusurile, apoi le incorporezi in compozitie. Intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet torni compozitia, o netezesti si o dai la cuptor la foc moderat. Cand este gata o pudrezi cu zahar.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează