ImprimareEmail

Retete prajituri - Budinca de piersici

Reteta: Budinca de piersici

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 si 1/2 cani cuburi de paine

=> 500 g compot piersici (atat fructele fara samburi, cat si zeama)

=> 3 linguri nuca de cocos

=> 1/2 cana suc de portocale

=> 2 banane

=> 1 cana stafide

 


Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci numai 5 cani de cuburi de paine cu nuca de cocos. Apoi, mixezi compotul de piersici, sucul de portocale si bananele. Intr-o tava cu dimensiunile de 20/28 cm asezi straturi in urmatoarea ordine: mixul de fructe si suc, cubuletele de paine amestecate cu nuca de cocos si, la sfarsit, stafidele.  Deasupra, pui jumatatea de cana de cuburi de paine si dai budinca la cuptor la foc mic, timp de 70 de minute, pana cand se rumeneste. Este foarte buna numai calda.
Notite:
PREGATIRE: 80 minute

Este foarte buna numai calda.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează