ImprimareEmail

Retete prajituri - Chec aperitiv

Reteta: Chec aperitiv

Ingredientele retetei culinare:

=> 200 g margarina sau unt

=> 5 oua

=> 150 g jambon sau panzer de pui taiat cubulete

=> 150 g cascaval dat pe razatoarea mare
(este grozav cel afumat)

=> drojdie cat o nuca dizolvata in 120 ml lapte

=> 240 g faina

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se tapeteaza tava, se freaca spuma margarina, se adauga cele 5 galbenusuri, unul cate unul, pana la incorporare. Se pun peste acestea jambonul si cascavalul, apoi maiaua dizolvata, iar faina in ploaie, alternand cu albusul batut spuma.

  • Se mai pot adauga masline taiate marunt, gogosari sau castraveti murati taiati marunt. Se coace la foc potrivit circa 45 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează