ImprimareEmail

Retete prajituri - Chec plin de cacao

Reteta: Chec plin de cacao

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 ceasca ulei

=> 2 cesti zahar

=> 2 cesti apa rece

=> 3 linguri otet

=> 6 linguri cacao

=> 3 cesti faina

=> 1 plic praf de copt

=> 1 fiola esenta vanilie

=> 2 lingurite bicarbonat

=> un praf de sare

Prepararea retetei culinare:

  • Bati uleiul cu zaharul, adaugi apa, otetul, vanilia, praful de copt si bicarbonatul.

  • Amesteci totul bine, pui faina, cacaua si sarea. Omogenizezi sa nu ramana cocoloase. Ungi cu ulei o tava de chec, o tapetezi cu faina, torni compozitia si dai la cuptor pentru 40-45 minute. Il lasi in tava sa se raceasca si apoi il tai si-l pudrezi cu zahar.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează