ImprimareEmail

Retete prajituri - Crema de ciocolata cu cafea

Reteta: Crema de ciocolata cu cafea

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 100 g ciocolata

=> 100 g unt

=> 4 linguri de zahar

=> 1 lingura cafea preparata

Prepararea retetei culinare:

  • Freci spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Topesti apoi ciocolata, o amesteci cu galbenusurile frecate. Pui si untul cate un pic ca sa iasa crema fina, torni cafeaua preparata si racita si omogenizezi. Cu zaharul ramas bati albusurile spuma, apoi le incorporezi in crema de ciocolata. Pui crema la frigider si o aduci la masa decorata cu smantana dulce si piscoturi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează