ImprimareEmail

Retete prajituri - Crema de vanilie

Reteta: Crema de vanilie

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g piersici

=> 4 oua

=> 150 g zahar

=> 1/2 pahar vin

=> 2-3 foi de gelatina

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti piersicile si le pui cu zahar si vin sa fiarba pana obtii un piure gros.

  • Adaugi gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile.

  • Tragi de pe foc si cand se raceste adaugi albusurile batute spume, le incorporezi, pui crema in cupe si dai la frigider.

Notite:

PRET: 9 LEI - 2-3 portii
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează