ImprimareEmail

Retete prajituri - Fursecuri cu migdale

Reteta: Fursecuri cu migdale

Ingredientele retetei culinare:

=> 160 g unt

=> 1 galbenus

=> 250 g faina

=> 60 g migdale macinate

=> 1/2 lingurita rasa de praf de copt

=> 3 linguri zahar

=>  3 linguri coniac

=> 100 g zahar pudra

Prepararea retetei culinare:

  • Se freaca untul moale pana devine spumos. Se adauga galbenusul, faina, migdalele, praful de copt, zaharul, putina apa si coniacul. Se framanta bine. Se intinde aluatul astfel format pe planseta si, cu ajutorul unui pahar, se taie cerculete sau semicercuri. Acestea se pun intr-o tava unsa si se coc aproximativ 40 de minute in cuptorul incins in prealabil. Se pudreaza cu zahar dupe ce se scot din tava si sunt minunate!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează