ImprimareEmail

Retete prajituri - Islere

Reteta: Islere

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 g zahar

=> 200 g margarina

=> 300 g faina

=> 250 g nuca macinata

=> 4 linguri cacao

=> 2 linguri rom

 

Crema:

=> 4 galbenusuri

=> 400 g zahar

=> 50 g cacao

=> zahar vanilat

=> 1 pahar lapte

=> 400 g unt

Prepararea retetei culinare:

  • Se amesteca toate la un loc, se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie rondele cu un pahar mic. Se coc in tava unsa cu margarina.
  • Se fierb pana se ingroasa ingredientele pentru crema; cand e rece, se pun 400 g unt. Se umplu rondelele, se lipesc cate doua si deasupra se glazureaza cu ciocolata menaj topita.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează