ImprimareEmail

Retete prajituri - Pandispan

Reteta: Pandispan

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 4 linguri zahar

=> 5 linguri faina de orez

=> arome

Prepararea retetei culinare:

  • Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul si aromele si se bate in continuare pana se intareste.
  • Se pun galbenusurile, se mai bate de 4-5 ori iar la sfarsit se pune si faina de orez. Se pune compozitia in tavita bine unsa cu unt. Primele 15-20 minute nu se deschide cuptorul. Modificand cantitatile, acest aluat de pandispan se poate folosi la orice tort. Foarte bun este tortul de mere. Din faina de orez se pot face ecleruri, conform retetei clasice, inlocuind faina de grau cu faina de orez, iar crema se face din amidon de porumb si lapte.
  • Exista in magazine amidon de porumb (pungi de 250 g) din care se pot face biscuiti, creme, pandispan.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează